Christiania

Kjetil Nordfjeld & Christiania

EVIG VANDRING og STERKE SAKER.

 

Som vokalist og låt skriver har nå Kjetil Nordfjeld fartet rundt på Norske landeveier over 35 år. Christiania har gitt ut fire album, det første i 2000 og EVIG VANDRING albumet kom i 2005. ”STERKE SAKER” ble tittelen på bandets 3 plate i 2011. 2012 ble oppsummeringens år, hvor gutta la alle sine beste låter på en samleplate. Tilsammen 32 spor på en dobbel cd hvorav to nye; GATELIV og EN GÅNG I LIVET som ble en duett med svenske Carolina Skaarup Ohlsson.

De fleste låtene bandet gir ut er signert Nordfjeld selv.

Under dansefestivalen i SEL, Gudbrandsdalen, fikk Kjetil Nordfjeld fikk GULLSKOEN som årets tekstforfatter med låta ”En gång i livet”.

KJETIL NORDFJELD

Er 47 år, vaskeekte Kongsvinger gutt. Har spilt trommer, keyboard og gitar i diverse band, ved siden av sin hovedrolle, som vokalist.

Han har spilt dansemusikk i alle år, men er glad i mye forskjellig musikk. Har oppdaget at de fleste musikkstiler kan benyttes som balsam for sjela, bare man bruker dem riktig….Han er utpreget distre`, og sikre kilder kan opplyse om at han bestandig har 100 ugjorte ting som surrer i hodet hans..

Han har fått diagnosen ”periodekreativ” av venner og musikerkolleger.

 

 

Spiller under amerikanske dager i Eidsvoll

6 september kl. 21.00

Bandet består av:

- Kjetil Nordfjeld

- Michael Gavril

- Fred Morønningen

- Lars Dahlmann

Christiania

SPONSORER